Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Materiale pirotehnice confiscate de polițiștii botoșăneni

Materiale pirotehnice confiscate de polițiștii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi - Biroul de Ordine Publică, aflaţi sâmbătă, 15 decembrie 2018, în desfășurarea activităților de serviciu, au depistat un bărbat în vârstă de 42 ani care deținea în vederea comercializării un număr de aproximativ 200 obiecte pirotehnice.

Întreaga cantitate de materiale identificată a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infractiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

De asemenea, la aceeaşi dată, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Botoșani, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat în flagrant o persoană de sex feminin de 38 ani din municipiul Botoșani, care comercializa mai multe produse pirotehnice, respectiv emițătoare de sunet și lumini.

Deoarece persoana menţionată nu poseda carnet de pirotehnician, nefiind autorizată conform prevederilor legale în vigoare să deţină şi să folosească obiecte pirotehnice, întreaga cantitate de bunuri identificată a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. 

În cauză a fost deschis un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani