Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Material lemnos transportat fără documente, confiscat de polițiști

Material lemnos transportat fără documente, confiscat de polițiști

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni, marți 13 martie, au efectuat pe raza de competenţă o acţiune referitoare la respectarea legalităţii privind recoltarea, transportul şi comercializarea materialului lemnos.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate a fost depistat un bărbat de 52 de ani, din judeţul Suceava, care transporta cu o autoutilitară lemn de foc de diferite specii, pentru care nu deţinea aviz de însoţire.

Totodată, în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că una dintre plăcuţele de înmatriculare ale autoutilitarei este neconformă cu standardul legal.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002, plăcuţa de înmatriculare neconformă cu standardul legal şi certificatul de înmatriculare ale autovehiculului fiind reţinute.

De asemenea, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform Legii 170/2010 cu amendă în cuantum de 5.000 de lei şi s-a dispus măsura confiscării cantităţii de 1,598 metri cubi de material lemnos şi predarea în custodie către Ocolul Silvic Dorohoi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani