Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mărfuri de contrabandă confiscate de jandarmii botoşăneni

Mărfuri de contrabandă confiscate de jandarmii botoşăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În Piața Centrală din municipiul Botoșani, în data de 10 august, la ora 10.00 a fost depistată o persoană de sex masculin, în vârstă de 48 ani, ce ascundea sub tricou un obiect voluminos.

După ce a fost interceptat de jandarmi, s-a constatat ca transporta un pet în care se afla alcool, pe care l-a luat dintr-o boxă folosită pentru depozitarea mărfurilor, la cererea posesorului acesteia.

Posesorul a fost identificat în persoana unei femei în vârstă de 57 de ani ce desfășoară activități de comerț în piață. În spațiul de depozitare amintit au mai fost găsite 255 pachete țigarete, 60 l alcool și 20 cutii de cafea, fără documente de proveniență.  

Pe numele femeii au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzare de bunuri sau mărfuri, care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin  din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia” și ridicarea bunurilor în vederea confiscării, în conformitate cu art. 270, alin. 3, din Legea 86/2006.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani