Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Jandarmii au aplicat sancțiuni contravenționale de aproape 10000 lei în doar trei zile

Jandarmii au aplicat sancțiuni contravenționale de aproape 10000 lei în doar trei zile

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Lucrătorii din cadrul I.J.J. Botoșani, în perioada 07, 08, 09 august a.c  în urma misiunilor executate, au constatat un număr de 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9900 lei.

În principal, sancțiunile au fost aplicate pentru „săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii și expresii jignitoare sau vulgare”, „provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice” și „consum de băuturi alcoolice în locuri publice”, fapte prevăzute de art.2 din Legea 61/1991.

Jandarmii au constat faptele, atât prin autosesizare cât și printr-un număr de 10 apeluri telefonice, intervenția la evenimentele reclamate făcându-se într-un timp cât mai scurt.

Cu privire la faptele constatate, acestea au fost de de natură diferită, cum ar fi:

-un grup de tineri cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, în data de 07 august, ora 23.30 din zona cartierului Primăverii, au consumat băuturi alcoolice și au  tulburat ordinea publică pe fondul consumului excesiv de alcool, fiind aplicate un număr de 7  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1000 lei.

-două persoane de sex masculin în vârstă de 30 respectiv 17 de ani, în data de 08 august, ora 23.00,  au provocat scandal în incinta unui bar din apropierea Autogării Botoșani, fiindu-le aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 2100 lei.

-la intersecția b-dului George Enescu cu str. Primăverii, în data de 09 august, ora 07.30,  un grup de tineri cu vârste cuprinse între 23 și 26 de ani, au consumat băuturi alcoolice pe spațiul public și au tulburat liniștea locatarilor din zonă prin strigăte, după o noapte petrecută în club, fiindu-le aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1100 lei.

-două persoane de sex masculin în vârstă de 34 respectiv 37 de ani, în data de 10 august, la ora 01.30, au consumat băuturi alcoolice pe spațiul public, au provocat scandal și au adresat injurii unui vânzător de la un magazin cu program non-stop, fiindu-le aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 800 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani