Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Infracţiuni la regimul rutier, constatate flagrant de către poliţişti.

Infracţiuni la regimul rutier, constatate flagrant de către poliţişti.

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

La data de 20.11.2015, în jurul orei 07.35, a fost depistat în trafic, pe DN 29, în comuna Ungureni, autoturismul condus de B. V.  de 48 ani, din comuna Avrămeni, județul Botoşani.

Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, a fost condus la Spitalul orășenesc Săveni, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

La data de 20.11.2015, în jurul orei 12.30, a fost oprit în trafic, pe DJ 208 C, în localitatea Vorona, autovehiculul condus de C. F. de 50 ani, din comuna Vorona, județul Botoşani.

Verificările efectuate au stabilit că bărbatul avea eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, cu valabilitate până la data de 16.10.2015, întrucât acesta a fost implicat anterior în producerea unui accident rutier.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiuniii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani