Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Inconștiență la volan! A ieșit la plimbare cu mașina neînmatriculată și s-a ales cu dosar penal!

Inconștiență la volan! A ieșit la plimbare cu mașina neînmatriculată și s-a ales cu dosar penal!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean, care conducea un vehicul neînmatriculat.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, judeţul Botoşani, Valeriu P., cu dublă cetăţenie româno - R. Moldova, de 64 de ani, la volanul unui autoturism marca Nissan Qashqai înmatriculat în Olanda.
 
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un contract de vânzare -cumpărare pentru autoturismul condus, precum şi un certificat de înmatriculare eliberat de autorităţile germane în luna septembrie 2015.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii de frontieră s-a constatat că autoturismul respectiv figurează radiat din circulaţie de autorităţile olandeze din luna iulie 2015, iar autorităţile germane au radiat autoturismul din circulaţie din luna octombrie 2015.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani