Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Inconştienţă în trafic! Tot mai multe accidente din cauza băuturilor alcoolice

Inconştienţă în trafic! Tot mai multe accidente din cauza băuturilor alcoolice

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

A fost depistat, la data de 23.02.2016, în jurul orei 13.25, pe DC 68, în localitatea Poiana, un autoturism care derapase în şanţul de la marginea drumului.

La faţa locului se afla M. V. de 66 de ani, din municipiul Botoșani, care a declarat că a condus autoturismul, iar la efectuarea unui viraj, a pierdut controlul, derapând în afara carosabilului.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23.02.2016, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29, în localitatea Răchiți, C. D. de 54 de ani, din municipiul Botoșani, a intrat în coliziune laterală cu un atelaj hipo, nesemnalizat, care a apărut brusc în fața autoturismului, fiind condus de A. P. de 62 de ani, din comuna Rachiti, judeţul Botoşani.

Din accident au rezultat pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat; de asemenea, în cazul conducătorul atelajului, rezultatul testării a fost de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, 23.02.2016, în jurul orei 23.40, Poliţia municipiului Botoşani a fost  sesizată cu privire la faptul că pe Şoseaua Iaşiului din municipiul Botoşani, se află un autoturism care a intrat în coliziune cu scuarul central al unei intersecţii cu sens giratoriu, iar conducătorul autoturismului se află sub influenta alcoolului.
          
La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe G.O. de 38 de ani, din localitatea Orăşeni Deal, comuna Curteşti, posesor al permis de conducere eliberat de autorităţile germane, în anul 2015.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          
Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  
În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani