Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Încă doi șoferi în stare de ebrietate depistați de polițiștii botoșăneni

Încă doi șoferi în stare de ebrietate depistați de polițiștii botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, sâmbătă 27 ianuarie, în jurul orei 04.00, un bărbat de 35 de ani, din comuna Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,58mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Dorohoi unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, în jurul orei 15.00, un tânăr de 28 de ani, din comuna Prăjeni, a fost depistat în trafic de poliţişti, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul comunal DC 43B, de pe raza satului Lupăria, comuna Prăjeni, judeţul Botoşani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat.
De asemenea, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,46mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani