Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Imaginație strălucită! Țigări de contrabandă ascunse într-un loc special amenajat prin decuparea podelei autovehiculului

Imaginație strălucită! Țigări de contrabandă ascunse într-un loc special amenajat prin decuparea podelei autovehiculului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţişti de frontieră împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat prin decuparea podelei autovehiculului, 9.880 de ţigarete pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în România.  

S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, în data de 12.10.2015, în jurul orei 10.30  pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Constantin S., în vârstă de 64 ani, cetăţean român, conducând autovehiculul marca Volkswagen Transporter T4, înmatriculat în Bulgaria.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat prin decuparea podelei autovehiculului, 9.880 de ţigarete marca Ashima, de provenienţă Duty-Free.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 5.928 lei şi a autoturismului în valoare de 11.000 lei în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani