Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Hoț de mic, un puști de 15 ani a fost prins de polițiști după ce a dat mai multe spargeri

Hoț de mic, un puști de 15 ani a fost prins de polițiști după ce a dat mai multe spargeri

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii oraşului Ştefăneşti au fost sesizaţi, miercuri 4 aprilie, de un bărbat de 41 de ani, din aceeaşi localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 1.700 de lei.

Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 28/29.03.2018, un minor de 15 ani, a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate, de unde a sustras suma respectivă de bani.

De asemenea, el este bănuit că în noaptea 31.03/01.04.2018 a pătruns prin efracţie într-o magazie din curtea aceleiaşi persoane vătămate, de unde a încercat să sustragă bunuri.

Totodată, s-a stabilit că în perioada 27-29.03.2018, minorul a pătruns în două autoturisme aparţinând unui bărbat din oraşul Ştefăneşti, de unde a sustras suma de 10 lei.

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani