Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ghinion pentru un botoșănean! S-a ales cu amendă și materialul lemnos confiscat!

Ghinion pentru un botoșănean! S-a ales cu amendă și materialul lemnos confiscat!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

A fost oprită în trafic, pe strada I.C. Brătianu din municipiul Botoșani, la data de 03.11.2015, în jurul orei 19.20 o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiu.

Bărbatul transporta material lemnos (cantitatea de 3 mts, diferite esențe) pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport, astfel încât a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 2.000 lei şi respectiv confiscarea materialului lemnos, care a fost predat în custodie autorităţilor silvice.

De asemenea, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării documentelor autovehiculului, s-a constatat că nu era efectuată inspecția tehnică periodică.

Pentru abaterile de la regimul rutier constatate, conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 945 lei, fiind de asemenea dispuse măsuri complementare de suspendare a dreptului de a conduce şi reținerea certificatului de înmatriculare a vehiculului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani