Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Focuri de armă în Suceava pentru oprirea unei mașini pline cu țigări de contrabandă. Șoferul a reușit să scape!

Focuri de armă în Suceava pentru oprirea unei mașini pline cu țigări de contrabandă. Șoferul a reușit să scape!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Focuri de armă în Suceava pentru oprirea unei mașini pline cu țigări de contrabandă. Un șofer care conducea o mașină în care se aflau 376.000 de țigarete de contrabandă într-o comună din județul Suceava a reușit să scape cu fuga, deși polițiștii au tras focuri de armă pentru a-l opri. Atât țigările, în valoare de peste 188.000 de lei, cât și autoturismul SUV, în valoare de 4.000 de euro, au fost ridicate de către polițiști.

Focuri de armă în comuna Straja, județul Suceava, pentru oprirea unei mașini pline cu țigări de contrabandă. Polițiștii au încercat, inițial, să îl oprească pe șofer în mod regulamentar, însă acesta a refuzat să se conformeze. În consecință, agenții au început să fugă pe jos după autoturismului înmatriculat în străinătate.

După somațiile legale, polițiștii au făcut uz de armă, trăgând focuri în plan vertical. Șoferul nu a cedat nici de data aceasta și a fugit, fără a putea fi reținut, după ce a abandonat și mașina.

„În urma verificării interiorului autoturismului abandonat, polițiștii au descoperit 18.860 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 188.600 lei. Țigările au fost ridicate pentru cercetări, iar autoturismul de teren, în valoare de circa 4.000 de euro, a fost indisponibilizat”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu.

Polițiștii suceveni au întocmit dosar penal pentru contrabandă și continuă cercetările pentru identificarea șoferului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani