Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Femeie din Pădureni, identificată de poliţişti după ce a înşelat o persoană, cu o sumă de bani

Femeie din Pădureni, identificată de poliţişti după ce a înşelat o persoană, cu o sumă de bani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Postul de Politie Coșula a fost sesizat de o femeie de 34 de ani, din satul Pădureni, judeţul Botoşani la data de 24.11.2015, în jurul orei 10.15,  cu privire la faptul că a fost înşelata de o persoană, cu o sumă de bani.

Cercetările efectuate au stabilit că, la data menţionată, în jurul orei 10.00, o persoana de gen feminin a intrat în magazinul aparţinând persoanei vătămate, solicitând să cumpere diverse produse, în valoare de 17 lei, pentru care a înmânat o bancnotă de 200 de lei.

Întrucât gestionara nu avea întreaga sumă necesară pentru restul de la bancnota de 200 de lei, ci doar 83 de lei, s-a deplasat în locuinţă, pentru a aduce încă 100 de lei.

Ulterior, cumpărătoarea, motivând că produsele sunt prea scumpe, a refuzat să le mai cumpere şi a primit înapoi bancnota de 200 de lei, fără ca ea să restituie însă cei 83 de lei primiţi deja cu titlu de rest, după care a plecat din magazin.
 
Femeia a fost depistată tot ieri, în jurul orei 11.30, pe raza municipiului Botoşani, călătorind cu un autoturism condus de V. E. de 28 ani. În cauză continuă cercetările, urmând să fie propusă soluţie procedurală.

A fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de A. C. de 23 de ani, din localitatea Oroftiana, comuna Suharău, județul Botoșani, tânărul fiind bănuit ieri, 24 noiembrie 2015, de comiterea mai multor furturi.

În fapt, în sarcina acestuia s-a reţinut că, în perioada septembrie – noiembrie 2015, ar fi pătruns prin efracţie în patru locuinţe din localitatea  Oroftiana, de unde a sustras bani și bunuri, în valoare totală de aproximativ 2.600 lei.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca astăzi, 25.11.2015, pe numele suspectului să fie formulată propunere de arestare preventivă.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani