Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Femei salvate de jandarmi după ce au fost agresate de un bărbat pus pe scandal

Femei salvate de jandarmi după ce au fost agresate de un bărbat pus pe scandal

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un bărbat în vârstă de 41 de ani care tulbura ordinea și liniștea publică pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani și adresa injurii unei femei a fost sancționat, în după-amiaza zilei de miercuri, 19 august 2015, de jandarmi cu amendă în valoare de 200 de lei.

Bărbatul a declarat că regretă fapta săvârșită și a semnat procesul-verbal de constatare a contravenției, după care a fost lăsat să plece.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona industrială a municipiului Botoșani, unde o persoană sesizase telefonic faptul că vânzătoarea de la un modul stradal era agresată.

Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor când au constatat că agresorul era una și aceeași persoană cu bărbatul amendat cu câteva ore mai devreme.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, i-a cerut vânzătoarei să-i vândă anumite produse, dar în momentul în care aceasta le-a pus pe tejghea, a tras-o de păr, a lovit-o cu palmele peste cap și i-a adresat injurii și amenințări cu acte de violență.

De această dată, agresorul nu a mai fost cooperant cu oamenii legii, refuzând să își motiveze în vreun fel fapta și să facă precizări cu privire la cele întâmplate.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire și alte violențe”, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani