Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Evenimente rutiere cercetate de poliţişti botoșăneni

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti botoșăneni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În timp ce conducea un autoturism  pe DN 29 D, în localitate Trușești, judeţul Botoşani, miercuri 19 iunie 2013, în jurul orei 14.50, S. MIHAELA de 27 ani, din municipiul Botoșani surprinde și accidentează pe C. ILIE de 60 ani, din localitatea Truşeşti, care s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar, prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Botoșani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

În cauză continuă cercetările, urmând a se propune soluție procedurală.

-------------------------------------------------------

La data de 19.06.2013, în jurul orei 16.40, a fost depistat în trafic, pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani, mopedul condus de C. TEODOR VALENTIN de 15 ani, din municipiul Botoşani.

De asemenea, pe moped se afla în calitate de pasager, I. DĂNUŢ de 15 ani, din municipiul Botoșani, care a declarat că mopedul este proprietatea părinţilor săi și că i l-a încredinţat prietenului său, după ce şi el l-a condus pe raza municipiului Botoşani.

Cei doi minori sunt cercetaţi sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere; totodată, faţă de I. DĂNUŢ s-a întocmit dosar penal şi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui autovehicul pentru a-l conduce pe drumurile publice unei persoane ce nu posedă permis de conducere,  urmând a se propune soluţie procedurală.

------------------------------------------------------

La data de 19.06.2013, în jurul orei 19.50, a fost oprit în trafic, pe strada Viilor, din municipiul Botoșani, autoutilitara condusă de A. ION OVIDIU de 37 ani, din comuna Baia, judeţul Suceava.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că A. ION OVIDIU avea permisul de conducere anulat din data de 17.10.2011, iar autovehiculul cu care a fost depistat nu este înmatriculat.

A. ION OVIDIU este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere anulat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluție procedurală.

------------------------------------------------------------

La data de 19.06.2013, în jurul orei 20.35, V. RADU de 41 ani, din localitatea Cătămărăşti-Deal, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un moped pe DN 29 B, în localitatea Cătămărăşti-Deal, nu păstrează distanţa regulamentară în mers faţă de autoturismul care rula în faţa sa, condus regulamentar de A. GHEORGHE GABRIEL de 36 ani, din municipiul Botoşani, împrejurare în care a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de moped, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că          V. RADU nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză se efectuează cercetări față de V. RADU sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

-----------------------------------------------

La data de 19.06.2013, în jurul orei 15.00,  A. TIMOTEI de 33 ani, din municipiul Suceava, judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe DJ 291 B, pe raza localității Dersca, nu se asigură corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, împrejurare în care intră în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de R. IOAN DANIEL de 34 ani, din comuna Șendriceni, judeţul Botoşani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane, respectiv R. SIMONA ELENA de 28 ani, B. OANA de 25 ani și B. M. de 1,5 ani, pasageri în autoturismul condus de R. IOAN DANIEL.

În cauză se efectuează cercetări față de A. TIMOTEI sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție procedurală.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani