Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Două accidente rutiere cu tot atâtea victime produse în ziua de Bobotează

Două accidente rutiere cu tot atâtea victime produse în ziua de Bobotează

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Mitoc, luni 6 ianuarie, în timp ce se deplasa în calitate de conducător auto pe drumul naţional DN 29, pe direcţia Avrămeni-Săveni, a surprins şi accidentat un pieton de 49 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă, din sens opus.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeași seară un conducător auto în vârstă de 28 de ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani, a surprins şi accidentat o femeie de 54 de ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Cele două persoane implicate în producerea accidentului au fost testate alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani