Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dosar penal întocmit unui tânăr, pentru prezentarea unor documente falsificate!

Dosar penal întocmit unui tânăr, pentru prezentarea unor documente falsificate!

Poliţiştii de frontieră au sancţionat, conform prevederilor legale, un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră un document falsificat pentru autoturismul pe care îl conducea.

S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, în data de 08 octombrie 2015, în jurul orei 21.50,etăţeanul român Sorin S., în vârstă de 26 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului care atestă efectuarea inspectiei tehnice periodice, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind falsificat.

Cu privire la cele constatate tânărul a declarat faptul că la sfârşitul lunii martie a apelat la un cetăţean român, a cărui identitate nu o cunoaşte, care în schimbul sumei de 200 de euro i-a efectuat inspecţia tehnică periodică la autoturismul sus mentionat.
 
Pe numele persoanei în cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie în România.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani