Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Doi cetăţeni din R. Moldova  opriţi din drumul spre Italia

Doi cetăţeni din R. Moldova opriţi din drumul spre Italia

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au depistat în zona de responsabilitate doi cetăţeni din R. Moldova  care au încercat să intre ilegal în România.

În data de 19 iunie a.c., în jurul orei 07.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu,  au depistat, pe raza localităţii de frontieră Lunca Veche, judeţul Vaslui, doi bărbaţi care nu-şi justificau prezenţa în zonă.

Întrucât cei doi nu aveau asupra lor documentele de identitate, lucrătorii noştri  i-au condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni în vederea stabilirii identităţii şi efectuării cercetărilor.

În urma verificărilor specifice efectuate, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi (sector vecin) şi din declaraţiile persoanelor, poliţiştii de frontieră au stabilit că aceştia sunt Ion T. şi Petru B., ambii cetăţeni din R. Moldova, cu vârsta de  23 ani, respectiv 19 ani şi că au trecut râul Prut înot, pe raza localităţii Lunca Veche (aflată în zona de responsabilitate a Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi). Cei doi au mai declarat că au ales să treacă fraudulos frontiera de stat, în România, întrucât nu aveau documente legale de călătorie.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria tinerilor, cărora le-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi i-au predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani