Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Documente false cumpărate cu sute de euro, depistate la controlul de frontieră

Documente false cumpărate cu sute de euro, depistate la controlul de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au întocmit lucrare penală unui bărbat, cetăţean român, care a prezentat la controlul de frontieră documente false, pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 27 mai a.c., în jurul orei 12.00 la P.T.F. Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Emilian D., în vârstă de 40 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes clasa A, înmatriculat în Italia.

Deoarece lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au stabilit faptul că talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice şi asigurarea tip carte verde nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind false.

În legătură cu cele constatate, Emilian D. a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentele sunt false, inspecţia tehnică periodică şi asigurarea auto fiind obţinute din Italia, contra sumei de aproximativ 900 euro.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infraţiunii de uz de fals.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani