Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Comercianți ilegali de obiecte de uz casnic, prinși la Stăuceni

Comercianți ilegali de obiecte de uz casnic, prinși la Stăuceni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Stăuceni, luni 21 octombrie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă au depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, care era însoţit de alte două persoane, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 28 de ani, toţi din judeţul Bacău.

În urma controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost identificate mai multe obiecte de uz casnic, pe care intenţionau persoanele respective intenţionau să le comercializeze pe raza localităţii Stăuceni, fără a deţine documente legale.

În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform Legii 12/1990, cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii atrag din nou atenţia cetăţenilor cu privire la unul dintre modurile de operare adoptate de infractorii voiajori: cel prin care se prezintă drept vânzători ambulanţi şi oferă spre vânzare diverse bunuri sau afirmă că doresc să achiziţioneze bunuri de la cetăţeni (electrocasnice vechi, fier vechi, diverse produse obţinute în gospodăria proprie). Acesta este doar un pretext de a pătrunde în curtea sau locuinţa dumneavoastră şi să observe unde vă ţineţi lucrurile de valoare sau banii, iar prin distragerea atenţiei, pot comite furtul chiar în acel moment.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani