Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„Clona” unui autoturism de lux, descoperită de poliţiştii de frontieră

„Clona” unui autoturism de lux, descoperită de poliţiştii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţişti de frontieră au descoperit un autoturism furat, marca VW Phaeton, care fusese modificat astfel încât devenise „clona” unei maşini înmatriculate în judeţul Prahova.

Pentru valorificarea unor informaţii, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au organizat în data de 15 decembrie 2015, o acţiune specifică pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate.

În cadrul acţiunii au oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca VW Phaeton, de culoare gri, înmatriculat în Prahova. Autovehiculul era condus de B.C., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Galaţi.  

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pe elementele de caroserie unde există seria de identificare s-a intervenit mecanic. Seria modificată corespundea unei alte maşini de aceeaşi marcă şi culoare, înmatriculată în judeţul Prahova.

Extinzând cercetările, poliţiştii de frontieră gălăţeni au stabilit faptul că autoturismul prezent la control, care era iniţial de culoarea neagră, avea o altă serie de şasiu şi figurează ca fiind furat din municipiul Bucureşti, semnalarea fiind din anul 2013.

În legătură cu cele constatate, conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul în luna noiembrie 2015, dintr-un târg de maşini şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv figura ca fiind declarat furat sau că era „clonat”.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, autovehiculul, în valoare de 60.000 lei fiind indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani