Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cercetat de polițiștii de frontieră pentru uz de fals și fals în înscrisuri oficiale!

Cercetat de polițiștii de frontieră pentru uz de fals și fals în înscrisuri oficiale!

Poliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean din R. Moldova care conducea un autoturism având talonul pentru inspecţia tehnică fals.

S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, în data 04 noiembrie 2015., în jurul orei 09.45,Mihail C., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, care conducea un autoturism marca Opel înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de călătorie, bărbatul a prezentat certificatul de înmatriculare şi talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit faptul că talonul care atestă inspecţia tehnică periodică este fals.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul la începutul anului şi nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul este fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals în înscrisuri oficiale.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani