Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Botoșănean prădat de o cunoștință cu tupeu

Botoșănean prădat de o cunoștință cu tupeu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

În urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmi a intervenit în data de 16 septembrie 2015, în jurul orei 21.00, la o adresa din municipiul Botoșani, unde un bărbat reclama faptul că o femeie, cunoștință a acestuia pe care a primit-o de bunăvoie în locuință, i-a sustras cardul bancar.

După descrierile făcute de reclamant și în urma verificărilor efectuate la fața locului, în apropierea blocului a fost identificată o femeie, de 39 de ani, care a fost indicată ca autoarea furtului.

Constatând acestea, echipajul de jandarmi a procedat la legitimarea acesteia și conducerea la sediul Inspectoratului de Jandarmi, unde, în urma controlului corporal efectuat de către o persoană de același sex din cadrul unității, a fost descoperit cardul bancar al reclamantului, de pe care femeia în cauză nu a avut timpul necesar pentru a retrage bani.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani