Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bord de Mazda „umplut” cu ţigarete de contrabandă - FOTO

Bord de Mazda „umplut” cu ţigarete de contrabandă - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit în urma controlului efectuat asupra unui autoturism, 8.600 ţigarete marca Rothmans, de provenienţă Ucraina, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 24 iulie a.c., în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român Igor V., în vârstă de 42 de ani, la volanul unui autoturism Mazda, înmatriculat în Polonia.

În baza profilului de risc şi pentru valorificarea unor informaţii, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunse într-un loc special amenajat, situat în bordul autovehiculului, 8.600 ţigarete, cu timbru de acciză Ucraina.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 4.838 lei, sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 10.000 lei şi confiscarea autoturismului în valoare de 18.000 lei.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani