Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bătaie cu bâte şi topoare între clanuri la Dorohoi! Patru ambulanţe au transportat răniţii la UPU Botoşani!

Bătaie cu bâte şi topoare între clanuri la Dorohoi! Patru ambulanţe au transportat răniţii la UPU Botoşani!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Membrii unei familii rome au năvălit marţi la prânz peste o altă familie de co-etnici, agresând-o cu bâte şi topoare, cu pumnii şi cu picioarele. În urma conflictului, patru persoane au fost rănite, între care doi fraţi din familia agresată.

După ce poliţiştii chemaţi de urgenţă la faţa locului au reuşit să-i despartă pe combatanţi şi să intre în casă, au fost chemate şi echipajele medicale. Iniţial, răniţii au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dorohoi, de unde au fost ulterior direcţionaţi către Unitatea de Primiri Urgenţe Botoşani.

Patru ambulanţe au transportat răniţii la UPU Botoşani, una dintre victime fiind într-o stare atât de gravă, cauzată de multiplele tăieturi la nivelul capului, încât medicii urmează să solicite intervenţia elicopterului SMURD pentru transfer la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.

Restul familiei agresate a ajuns la UPU. Oamenii susţin că tot conflictul a pornit de la faptul că au refuzat să plătească agresorilor "taxa de protecţie" solicitată în repetate rânduri. „La Dorohoi, poliţia nu face verificare. Care are banul, aşa te omoară în casă. Au intrat în casă de mai multe ori, nu doar o dată. Avem şi filmări din piaţă cum au băgat maşina în faţa mea, cinci au coborât din maşină şi m-au bătut cu bâtele, am certificat medico-legal, m-au lovit la picioare, la cap. Cinci oameni, eu eram cu băiatul meu în maşină. Sunt un clan, sunt şi de aici din Botoşani şi din Dorohoi", susţine o rudă a agresaţilor. Sursa: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani