Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aventură la început de an! Tânăr sancționat de polițiști după ce a furat o mașină

Aventură la început de an! Tânăr sancționat de polițiști după ce a furat o mașină

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public privind comiterea la data de 02.01.2020 a unei fapte de furt de auto, in localitatea Flamanzi, Compartimentul Relatii Publice al IPJ Botosani este abilitat sa faca urmatoarele precizari:

In cursul zilei de ieri, politistii au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele unui tanar de 19 ani din comuna Prajeni, banuit de comiterea faptei sus mentionate. In urma probatoriului administrat a rezultat ca in seara de 02.01.2020 acesta a sustras un autoturism parcat in fata unui local de alimentatie publica din orasul Flamanzi, lasat neasigurat, cu motorul pornit si cheile in contact.

Ulterior, in jurul orei 01.00, autoturismul respectiv a fost depistat de politisti pe o strada din orasul Flamanzi, s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, insa conducatorul auto si-a continuat deplasarea. Echipajul de politie a pornit in urmarirea acestuia, fiind interceptat in scurt timp. A fost identificat unul dintre cei doi ocupanti ai vehiculului, celalalt reusind sa se sustraga urmaririi. In cursul zilei de 03.01.ac, a fost identificat si cel de-al doilea tanar, iar in urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca este persoana care a condus autoturismul respectiv.

In cauza se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt in scop de folosinta, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani. Mentionam ca pe tot parcursul procesului penal persoana cercetata beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale stabilite de Codul de Procedura Penala precum si de prezumtia de nevinovatie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani