Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoutilitară fără drept de circulație în România, descoperită de polițiștii de frontieră

Autoutilitară fără drept de circulație în România, descoperită de polițiștii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti-I.T.P.F. Iași au depistat, în trafic, un bărbat conducând o autoutilitară care nu avea drept de circulație în România.

În data de 04 iulie a.c., în jurul orei 03.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în localitatea de frontieră Măstăcani o autoutilitară marca Ford Transit Tourneo, care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii, fiind condusă de cetățeanul român B.I., în vârstă de 33 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport nu avea drept de circulație în România.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani