Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoturism radiat din circulaţie şi certificat de înmatriculare fals, descoperite de poliţiştii de frontieră

Autoturism radiat din circulaţie şi certificat de înmatriculare fals, descoperite de poliţiştii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Galaţi – I.T.P.F. Iaşi au descoperit un autoturism care figura ca fiind radiat din circulaţie din Germania şi un certificat de înmatriculare fals, pe care un conducător auto l-a prezentat la control pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 09 mai a.c., în jurul orei 08.30 pe timpul executării unei acţiuni specifice pe linia traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competenţă, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit în trafic, pentru control, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca Audi, cu numere de înmatriculare germane, condus de un cetăţean sirian, domiciliat pe raza judeţului Brăila.

Având suspiciuni cu privire la autovehicul, lucrătorii noştri au procedat la conducerea persoanei şi a mijlocului de transport la sediul sectorului în vederea efectuării unor verificări specifice. În urma cercetărilor efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile din Germania din anul 2014.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că autoturismul aparţine fratelui său şi nu avea cunoştinţă despre neregulile constatate.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări privind săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat

Câteva ore mai târziu, poliţişti de frontieră din cadrul aceluiaşi sector au oprit în trafic, pentru control, tot pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca Volskwagen Passat, înmatriculat în Bulgaria, condus de gălăţeanul G.C., în vârstă de 22 de ani.

În urma verificării certificatului de înmatriculare, document ce purta însemnele autorităţilor bulgare, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate tânărul a declarat că nu are cunoştinţă că documentul maşinii ar fi fals.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani