Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoturism neînmatriculat descoperit de poliţiştii de frontieră

Autoturism neînmatriculat descoperit de poliţiştii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit un autoturism care figura în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie de Germania.

Pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit în data de 24 februarie 2016 în trafic pentru control, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca BMW 730D, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare germane, condus de gălăţeanul Cătălin C., în vârstă de 35 de ani.

Având suspiciuni cu privire la autoturismul respectiv, lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile din Germania, din luna decembrie a anului trecut.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani