Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoturism în valoare de 80.000 euro, declarat furat în Germania, descoperit de polițiștii de frontieră

Autoturism în valoare de 80.000 euro, declarat furat în Germania, descoperit de polițiștii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Iași – I.P.J. Iași au descoperit un autoturism Porche Cayenne, în valoare de 80.000 euro, care figura ca fiind declarat furat din Germania.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni de cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Iași – I.P.J. Iași, au oprit în trafic un autoturism marca Porche Cayenne înmatriculat în Germania.

La volanul autoturismului era cetăţeanul român Marius C., în vârstă de 43 ani, iar pe scaunul din dreapta ca pasageră Nadina S., cetăţean român, în vârstă de 33 ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Neamţ.

Deoarece conducătorul autoturismului nu a putut prezenta niciun document pentru mijlocul de transport, lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind declarat furat din Germania din data de  26 martie 2015.

Cu privire la cele constatate, Marius C. a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o companie din Germania, în anul 2011 pentru a-l oferi cadou Nadinei S.; acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat ca fiind furat sau căutat în vederea confiscării.

Autoturismul, în valoare de 80.000 euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.  
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii arii infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani