Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoturism „falsificat” oprit la graniţa cu Moldova

Autoturism „falsificat” oprit la graniţa cu Moldova

Politiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul ce avea seria de şasiu falsificată, pentru a corespunde datelor din certificatul de înmatriculare.

În ziua de 21 iulie a.c., în jurul orelor 17.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei de stat, Gheorghe O., de 26 de ani, cetăţean român care conducea un autoturism marca  Mercedes Vito, înmatriculat în România.

Poliţiştii de frontieră au verificat seria de şasiu a autoturismului, constatând că are aplicată peste aceasta un decupaj poansonat de şasiu al altui vehicul, iar seria de şasiu descoperită sub decupaj nu corespunde cu seria din certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Pe numele lui Gheorghe O. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani