Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoturism „capitonat” cu peste 600 pachete de ţigări de contrabandă - FOTO

Autoturism „capitonat” cu peste 600 pachete de ţigări de contrabandă - FOTO

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, în bordul şi portierele unui autoturism, 12.200 de ţigarete pe care un tânăr intenţiona să le introducă ilegal în România.  

În data de 18 decembriea.c., în jurul orei 11.15, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Tudor P., în vârstă de 25 ani, cetăţean din R. Moldova, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bordul şi portierele autoturismului, 12.200 de ţigarete marca Plugarul, de provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 3.660 lei în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani