Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aproximativ 10.000 de ţigări de contrabandă transportate cu bicicleta

Aproximativ 10.000 de ţigări de contrabandă transportate cu bicicleta

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice au identificat un cetăţean român care transporta, cu o bicicletă, 9.600 ţigarete de contrabandă.

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au observat, în data de 20 decembrie 2015, în jurul orei 12.00, pe direcţia localităţii de frontieră Grozeşti, o persoană de sex masculin care se deplasa cu o bicicletă dinspre râul Prut către interior şi care avea legat de portbagaj un colet voluminos învelit în folie de polietilenă de culoare neagră.

Poliţistii de frontieră au oprit persoana in cauza pentru legitimare si control, ocazie cu care au constatat ca este cetăţeanul român Eugen B., în vârstă de 26 ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

În coletul transportat pe bicicleta, au fost descoperite 9.600 ţigarete, marca Ritm, de provenienţă R. Moldova.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a găsit ţigaretele în pădurea aflată în apropiere şi deoarece este fumător intenţiona să le ducă la domiciul său pentru consum propriu.

Ţigaretele în valoare de aproximativ 1200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani