Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aproape de o tragedie după ce s-a izbit cu mopedul într-un câine

Aproape de o tragedie după ce s-a izbit cu mopedul într-un câine

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Un bărbat din Ibănești a fost joi, 23 iulie 2015, aproape de o tragedie după ce s-a izbit cu mopedul pe care îl conducea într-un câine.

Dumitru C., în vârstă de 46 de ani, din Ibănești, circula cu mopedul prin localitate, iar la un moment dat un cține i-a ieșit brusc în față. Acesta a încercat să îl evite, însă nu a reușit și l-a lovit în plin.

În urma impactului câinele a decedat, iar Dumitru C. a fost aruncat de pe moped, suferind mai multe plăgi escoriate.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, fără a necesita internarea. Totodată, la locul producerii accidentului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi care au efectuat cercetări pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii evenimentului rutier.

„În cursul dimineții s-a produs un eveniment rutier în Ibănești, în care a fost implicat un bărbat ce conducea un moped. La fața locului s-a constatat faptul că acesta a izbit un câine. Continuăm cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.”, a declarat pentru Dorohoi News, comisar șef Marcel Prichici, șeful Poliției municipiului Dorohoi.

Dumitru C. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani