Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accidente rutiere, produse din culpa victimelor

Accidente rutiere, produse din culpa victimelor

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Vineri 23 martie, în jurul orei 18.15, P. OVIDIU de 38 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Peneș Curcanul din municipiul Botoşani, a surprins și accidentat pe M. O. de 9 ani, din municipiu. Minorul se deplasa cu bicicleta pe o alee şi a pătruns pe strada Peneș Curcanul fără să se asigure. În urma accidentului, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoșani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând  internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă, urmând a se propune soluţie procedurală.

Tot vineri, în jurul orei 19.40, C. CIPRIAN de 39 ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe drumul E 58, pe relaţia Botoșani - Iași, a surprins și accidentat ușor pe S. PETRU de 25 ani, din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani. Primele cercetări efectuate la locul faptei au stabilit că S. PETRU s-a  angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure; de asemenea, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea cu aparatul etilotest indicând o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pietonul a fost transportat la Spitalul Județean Botoșani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sâmbătă, 24 martie, în jurul orei 11.15, F. VASILE de 32 ani, din municipiul Suceava, judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29, în localitatea Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni, surprinde şi accidentează pe M. CONSTANTIN-CIPRIAN de 22 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile în fugă, fără să se asigure, prin spatele unei autoutilitare parcată regulamentar. Din accident a rezultat accidentarea uşoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani