Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A intrat cu mașina într-un gard și s-a manifestat violent cu organele de poliție

A intrat cu mașina într-un gard și s-a manifestat violent cu organele de poliție

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii Postului de Poliție Sulița au fost sesizați sâmbătă 10 noiembrie, ora 15:05, cu privire la faptul că un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a impactat cu autoturismul un gard în construcție pe un drum comunal.

Deplasându-se la fața locului, poliţiştii l-au identificat pe R. MIHAI de 46 ani, din Botoșani, care adresa injurii persoanelor aflate la locul accidentului. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat valoarea de 1,12 ml/l alcool pur în aerul expirat. R. MIHAI a fost condus la Spitalul Județean Botoșani în vederea recoltării probelor biologice de sânge, fiind necesară încătușarea acestuia întrucât se manifesta violent adresând injurii și amenințări poliţiştilor. La Spitalul Județean Botoșani, bărbatul a continuat să se manifeste violent adresând în continuare injurii, amenințări și expresii jignitoare la adresa poliţiştilor și a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și sfidarea organelor judiciare, urmând a se propune soluție procedurală.
ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani