8.000 de ţigarete de contrabandă descoperite într-un Opel

8.000 de ţigarete de contrabandă descoperite într-un Opel

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au întocmit dosar penal pentru contrabandă pe numele unui cetăţean român, care transporta cu autoturismul personal 8.000 de ţigarete marca MT, de provenienţă R. Moldova.

În data de 22 iulie 2012, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Folteşti, aflat în exercitarea unei misiuni specifice, a oprit pentru control, în localitatea Frumuşiţa, un autoturism marca Opel, condus de cetăţeanul român Marinică B., de 51 de ani.

În urma controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră, în autoturism au fost descoperite 8000 de ţigarete marca “M.T.”, cu timbru R. Moldova. Bărbatul a declarat că ţigările le-a achiziţionat din municipiul Galaţi, urmând a le comercializa pe raza localităţii de domiciliu.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 1900 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.