50.000 de ţigarete descoperite cu ajutorul câinelui de serviciu OMU - FOTO

50.000 de ţigarete descoperite cu ajutorul câinelui de serviciu OMU - FOTO

Poliţişti de frontieră, împreună cu inspectori vamali, au descoperit, cu ajutorul câinelui de serviciu OMU, 50.000 de ţigarete, pe care un cetăţean bulgar intenţiona să le introducă ilegal în România, ascunse şi nedeclarate în bagajele personale.  

S-a prezentat în data de 29 decembrie 2015, în jurul orei 23.55pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul bulgar Valchev P.P., conducând un autocar marca Neoplan, înmatriculat în Bulgaria, cursă ocazională pe ruta Chişinău-Varna.

Pe timpul controlului de frontieră, câinele de serviciu Omu, specializat în detectarea tutunului, a sesizat prezenţa mirosului specific, iar echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a efectuat un control amănunţit asupra bagajelor personale ale bărbatului, în urma căruia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 50.000 de ţigarete de diferite mărci.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura confiscării ţigaretelor, în valoare totală de 30.000 lei, iar persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Stirea anterioara

Sfaturi de la pompierii botoşăneni pentru prevenirea incendiilor în noaptea dintre ani

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.