Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
200 pachete de ţigări ascunse în bancheta din spate a unui autoturism depistate de polițiștii de frontieră

200 pachete de ţigări ascunse în bancheta din spate a unui autoturism depistate de polițiștii de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit ascunse în bancheta spate a unui autoturism 4.000 de ţigarete pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în România.  

S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, în data de 09 noiembrie 2015, în jurul orei 14.15 pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Vitalie C., în vârstă de 30 ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bancheta spate a autoturismului, 4.000 de ţigarete marca Ashima.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 2.400 lei, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani