110.000 de ţigarete descoperite de poliţiştii de frontieră - FOTO

110.000 de ţigarete descoperite de poliţiştii de frontieră - FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au descoperit şi confiscat 110.000 ţigarete, în valoare de aproximativ 50.000 lei, pe care doi cetăţeni români  intenţionau să le transporte de la malul românesc al râulu Prut până în localitatea Soloneţ, în schimbul sumei de 1000 lei.

În data de 27 aprilie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari/ I.T.P.F. Iaşi, acţionând în baza unor informaţii, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 21.50, patrula poliţiei de frontieră a observat, pe direcţia localităţii de frontieră Soloneţ, două persoane de gen masculin care transportau in spate colete voluminoase dinspre malul râului Prut către interiorul teritoriului naţional.

Lucrătorii noştri au procedat la interceptarea şi reţinerea persoanelor, iar în urma legitimării au stabilit că acestea sunt cetăţenii români Ionuţ M. şi Ciprian I, în vârstă de 18, respective 38 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Iaşi.

În urma inventarierii coletelor depistate, s-au găsit 110.000 ţigarete, marca Ritm, cu timbru de acciză R. Moldova.  

Pe timpul cercetărilor Ionuţ M. a declarat că a fost contactat de către o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte care i-a propus ca, în schimbul sumei de 1000 lei, să transporte ţigaretele de la malul românesc al râului Prut până în localitatea Soloneţ.

Ţigaretele în valoare totală de 49.900 lei au fost ridicate în vederea confiscării, poliţiştii de frontieră efectuând acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din Republica Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

O nouă zi din „Săptămâna Verde” petrecută alături de pompieri - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.