Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un NOU Proiect rezidențial – Soluții personalizate, durabile și inovatoare marca Hidroplasto - FOTO

Un NOU Proiect rezidențial – Soluții personalizate, durabile și inovatoare marca Hidroplasto - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Informatii-Utile

Solutii pentru tratarea rosturilor de dilatatie la fatade si acoperis - Solutie tehnica acceptata -Hidroplasto.

Montaj -Hidroplasto Cantitate-164 ml insumand 8 blocuri -Latime rosturi 280 mm si 350 mm. Pentru fatade se va folosi profilul din seria 324-280-varianta de colt-profil fabricat din alminiu, cu proprietati de impermeabilizare. Profilul 324-280 se preteaza pentru rosturi cu o deschidere de 280 mm si o miscare preconizata de 125 mm. Pentru partea de acoperis vom folosi profilul 521-150 Hidroplasto, profile de ultima inovatie, create din aluminiu de inalta calitate si prevazute cu o membrana dintr in material special tip Nitriflex. Profilul preia o miscare de 300 mm si a mai fost folosit la proiecte rezidentiale cel mai important fiind Rahmaninov Residence Floreasca.

Proiectul „Cortina Academy Cotroceni” - Proiect Câștigător al Premiului „Cel mai Bun Concept de Locuire", Gala CPI National 2019. Proiect Modern cu Finisaje de Lux și O Localizare Excelentă. Noul ansamblu rezidential CORTINA ACADEMY continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara, atat la nivel national cat si la nivel european. Modern si exclusivist, intruneste cu siguranta cele mai exigente cerinte in materie de calitate, lux si eleganta. In cadrul ansamblului se vor regasi apartamente cu doua, trei si patru camere, ce vor avea suprafeţe si compartimentari variate. Se creeaza astfel un înalt nivel de utilitate a spaţiului in conformitate cu stilul de viata al omului activ si modern. Ansamblul este conceput si construit cu responsabilitate asumata faţă de mediul inconjurator, pe termen lung.

Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.#Hidroplasto #TratareRosturiDilatatieCladiri #SolutiiTratareRosturiDilatatie


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Informatii-Utile: Alte articole din Botosani