Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Noi branduri la Uvertura Mall - FOTO

Noi branduri la Uvertura Mall - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Informatii-Utile

Cel mai apreciat complex comercial din Botosani deschide sezonul de iarna cu noi surprize pentru clientii care ii trec pragul. La atmosfera optima pentru shopping si entertainment contribuie noii chiriasi nationali si internationali care vin pe piata botosaneana cu produse de calitate ridicata, preturi competitive si oferte alese.

La etajul 1 al complexului comercial, locuitorii din Botosani si din imprejurimi vor putea gasi, incepand cu data de 06 noiembrie, noul magazin KiK. Intins pe o suprafata de aproximativ 900 de metri patrati, brandul german KiK invită clientii sa descopere calitatea proverbiala nemteasca la cele mai atractive preturi.

Un etaj mai sus ….doua noi magazine
Papuciieste brandul national care raspunde cel mai bine nevoile clientilor pentru incaltaminte de calitate, sortimentatie si design in trend cu moda. In cadrul ofertei magazinului, botosanenii vor identifica produse de sezon, din diferite materiale, culori si modele care ofera un plus de confort pentru iminenta iarnă.

Tot la acest etaj clientii vor descoperi brandul Massimo by CC. Indragitul magazin se prezinta intr-o locatie noua si moderna, unde gama de produse este pusa in evidenta. Clientii vor descoperi aceeasi calitate superioara a produselor cu care au fost obisnuiti, precum si modele in trend, culori si tesaturi din cataloagele de moda internationale.

Surprizele se tin lant la Uvertura Mall si in perioada urmatoare, cand, la lista magazinelor preferate ale botosanenilor se vor adauga noi branduri nationale si internationale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Informatii-Utile: Alte articole din Botosani