Locuri de muncă în Jandarmeria Română. 151 de posturi de ofiţer, subofiţer şi personal contractual

Locuri de muncă în Jandarmeria Română. 151 de posturi de ofiţer, subofiţer şi personal contractual

Locuri de muncă în Jandarmeria Română. Jandarmeria Română scoate la concurs 151 de posturi de ofiţer, subofiţer şi personal contractual prin încadrare directă.

Jandarmeria Română anunță, prin intermediul unui comunicat, că va începe, în perioada ianuarie-martie 2018, procedurile de scoatere la concurs, prin încadrare directă, a 151 de posturi vacante, după cum urmează:

51 de posturi de ofiţer
61 posturi de subofiţer
39 de posturi alocate pentru personalul contractual.
Anunțurile referitoare la posturile vacante vor fi publicate pe site-urile proprii ale unităților angajatoare şi vor preciza toate condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidați, data la care va avea loc concursul, tematica și bibliografia pentru fiecare specialitate în parte, precum şi datele personale necesare.

Condiţiile generale pe care trebuie să le îndeplinească, în mod cumulativ, candidaţii interesaţi să participe la concurs sunt următoarele:

să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
să cunoască limba română scris şi vorbit;
să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihic;
să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează;
să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;
să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;
să nu fi fost destituite dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;
să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, după cum sunt definite prin lege.

Alte detalii privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare a candidaţilor, vor putea fi obţinute, direct de la compartimentele de resurse umane ale unităţilor care organizează selecţia.

Acțiunea are ca scop reducerea deficitului de personal, iar situația posturilor scoase la concurs poate fi consultată la adresa: http://www.comunicare.jandarmeriaromana.ro/jandarmeria-romana-scoate-la-concurs-151-posturi-de-ofiter-subofiter-si-personal-contractual/

Mai mult, în luna aprilie, Jandarmeria Română anunța că vrea să cumpere pistoale în valoare de 60 de milioane de lei.

Stirea anterioara

Cele mai ciudate tradiţii de REVELION din întreaga lume: ce fac oamenii pentru noroc

Stirea Urmatoare

1.672 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în perioada ianuarie-mai 2024

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.