Cum să prepari peşte la grătar fără să se lipească Trucul pe care trebuie să-l ştii

Cum să prepari peşte la grătar fără să se lipească Trucul pe care trebuie să-l ştii

Momentul în care savurezi un peşte pe grătar este senzaţional, dar până ajungi acolo trebuie să îl prepari. Vrei sa nu mai folosesti ulei in procesul de preparare al pestelui la gratar? Atunci poti aplea la un truc simplu ce te va ajuta sa obtii cel mai gustos peste la gratar. Nu numai ca pestele nu se va mai lipi insa va avea si o aroma unica.

Cei mai mulţi dintre oamenii care fac grătar urăsc ca alimentele să se lipească pe grătarul foarte încins. Pentru a evita asemenea situaţii poţi încerca următorul truc.

Ia un cartof, taie-l pe jumătate şi apoi înfinge o furculiţă într-una dintre bucăţi şi dă pe grătar.

La fel de bine poţi folosi şi ceapă, însă aceasta lasă în urma ei puţină aromă, fiind o problemă pentru cei care nu suportă gustul pe care ceapa îl are.

Stirea anterioara

Virusul fatal pentru care nu există tratament

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.