Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aplicaţie revoluţionară pentru telefoanele mobile

Aplicaţie revoluţionară pentru telefoanele mobile

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Informatii-Utile

Este vorba despre un program care îţi permite să nu primeşti, pentru o vreme, apeluri, notificări, mailuri sau mesaje. Totul pentru a putea petrece liniștit timp cu familia şi prietenii, fără a fi tentat să îţi verifici în permanenţă smartphone-ul.

Suntem în etapa în care trebuie să ne recalibrăm relaţia cu tehnologia, pentru că altfel ne distruge umanitatea. Într-o perioadă în care tot mai mulți sunt dependenţi de telefoanele mobile, tot mai multe voci atrag atenţia asupra acestei probleme.

De la directori Apple, care admit că e vorba de o dependenţă, la şefi din Facebook care spun că nu le permit copiilor lor să folosească aplicaţia, astfel de semnale de alarmă se înmulţesc. În aceste condiţii, jurnalista Arianna Huffington a contribuit la crearea unei aplicaţii inovative.

„Îţi oferă posibilitatea ca, atunci când iei masa cu prietenii şi nu vrei să fii distras, să îţi treci telefonul în modul Thrive. Şi toate notificările, toate mesajele sunt oprite, cu excepţia celor din lista VIP”, a declarat Arianna Huffington, fondator aplicaţie Thrive Global.

Mai mult, în momentul în care eşti contactat de cineva care nu e pe lista VIP, telefonul trimite automat un mesaj în care anunţă că ai activat modul Thrive şi la ce ora va fi el dezactivat. Aplicaţia, care e gratuită, este disponibilă deocamdată pentru un sigur tip de telefoane, dar va fi dezvoltată pentru toate modelele.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Informatii-Utile: Alte articole din Botosani