Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Imagine şocantă cu Nicolae Bacalbaşa! Are nasul rupt, şi-a spart un dinte şi are ditamai rana în frunte! Dus de urgenţă la spital

Imagine şocantă cu Nicolae Bacalbaşa! Are nasul rupt, şi-a spart un dinte şi are ditamai rana în frunte! Dus de urgenţă la spital

Adaugat de: Ziare Botosani

Nicolae Bacalbaşa a şocat pe toată lumea când a apărut, luni, cu nasul rupt şi bandajat! Bacalbaşa a povestit cum s-a accidentat la Sulina, când voia să facă fotografii.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a venit, luni, la Parlament, cu nasul bandajat, el suferind un accident la vechiul far de la Sulina, în timp ce făcea fotografii. El a mai spus că nasul, chit că s-a rupt, l-a protejat şi că şansele ca incidentul să fie mortal erau de 50%.

„Nu e o dispută politică nici în interiorul partidului, nici cu haştag rezist. Este un banal accident. După părerea mea, aveam cam 50% şanse să se încheie mortal”, a povestit pentru MEDIAFAX Nicolae Bacalbaşa.

El a precizat că s-a accidentat în timp ce făcea fotografii. „În timp ce făceam poze la vechiul far din Sulina, Sulina fiind izolată de orice centru medical şi cu acces numai pe apă, deplasându-mă - greşeală, desigur - cu aparatul fotografic la ochi un metru jumate, nu mai mult, m-am împiedicat de un prag şi m-am prăbuşit cu toată greutatea mea, care e destul de mare, cu gâtul întins şi cu mâinile fixate pe aparat. Deci am lovit cu fruntea cimentul. Noroc că nasul, care e o proeminenţă, chit că s-a rupt, m-a protejat”, a adăugat deputatul PSD.

În urma accidentului, Bacalbaşa trebuie să îşi pună pivol la un dinte, iar nasul nu îi va mai fi ”chiar artistic”.

El a povestit că a fost găsit de militari de la poliţia de frontieră şi dus la UPU.

„Viaţa e legată cu aţă. Poţi să mori uite aşa”, a spus în încheiere Bacalbaşa.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani