Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ziua Comunei Broscăuți - 15 august 2018 - FOTO

Ziua Comunei Broscăuți - 15 august 2018 - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Comuna Broscăuți a îmbrăcat straie de sărbătoare, miercuri, 15 august 2018, cu prilejul Zilei Comunei și a Festivalului „Datina Străbună” – ediția I. 

În an centenars-au adunat în comuna Broscăuți, reprezentanți ai Prefecturii, ai Consiliului Județean Botoșani, senatori, deputați, directorul Casei Județene de Pensii Botoșani, un număr mare de primari, artiști consacrați, fii ai satului.

În această zi de sărbătoare, spectacolul a fost deschis în jurul orei 14:00 de către membrii ansamblului „Datina Străbună" din Broscăuți sub îndrumarea d-lui prof. Purușniuc Constantin și a d-nei director prof. Apostol Iuliana – Andreea. 

A urmat o atmosferă de emoție, când primarul comunei Broscăuți, AGHEORGHIȚOAEI Aurel-Costel a invitat în scenă pentru a felicita cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie și dascălii care au contribuitla educarea generațiilor de elevi de-a lungul timpului, prin oferirea de distincții. 

Spectacolul a continuat cu artiști consacrați:Brândușa Covalciuc - Ciobanu; ansamblul "Țărăncuța" din Hincăuți, raionul Edineț, Republica Moldova; ansamblul "Cordăreanca" din comuna Cordăreni; Alexandru Brădățan; Constantin Atodiresei; Călin Brăteanu; Sorin Filip și ansamblul "Ciprian Porumbescu” din Suceava. 

Seara s-a încheiat cu bal, unde formația „Melody" i-a încântat pe cei prezenți.

Primarul comunei Broscăuți, AGHEORGHIȚOAEI Aurel-Costel multumește din suflet celor care au participat la această sărbătoare, tuturor sponsorilor, cadrelor didactice și angajaților primăriei care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani