Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Zeci de premii pentru școală în acest week-end la Uvertura Mall

Zeci de premii pentru școală în acest week-end la Uvertura Mall

Tombola Back to School organizată de Uvertura Mall se apropie de final, de aceea toți cei care își doresc  pentru copiii, nepoții sau apropiații lor unul din cele 10 ghiozdane complet echipate în valoare de 300 lei/fiecare sunt așteptați la shopping în magazinele din Uvertura, pentru a nu rata această șansă. Botoșănenii mai pot depune taloanele participante la tombolă în urna aflată la parter până pe 11 septembrie 2015, ora 21:00.

Desemnarea fericiților câștigători se va face sâmbătă, 12 septembrie 2015, la parterul Centrului Comercial, la ora 10:00, iar toți cei interesați sunt invitați să asiste la marea extragere.

Pe lângă zâmbetele aduse de premiile pentru începutul noului an școlar, Uvertura Mall în parteneriat cu Clubul MODAS Studio pregătește pentru sâmbătă noi activități de stimulare a cunoștințelor și a creativitații celor mici.

Între orele 15:00- 17:00, copiii cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani, sunt așteptați la etajul 4 al Centrului Comercial, la Atelierul de creat lumânări colorate, menit să ajute copii să-şi materializeze imaginația în scop constructiv.

 Weekendul continuă să ofere copiilor momente de recreație, iar toți cei care vor să pătrundă în arta dansului traditional românesc, sportiv, etnic și contemporan sunt invitați să participe la Atelierul de Arta și Dans, tot la etajul 4, sâmbătă, între orele 18:00- 20:00.

Duminică, ultima zi de vacanță va fi marcată de un eveniment coorganizat cu domnul Sorin Cornilă, în cadrul căruia se vor desemna câștigatorii concursului lansat de dumnealui pe Facebook. Zece ghiozdane complet echipate cu rechizite de cea mai bună calitate, vor ajunge la primii zece copii care au strâns cel mai mare numar de Like-uri la fotografiile postate.Toți participanții sunt așteptați la ora 11:00, la etajul 4 , pentru a afla dacă se numară printre câștigători și pentru a intra în posesia premiilor.
Iar surprizele nu se opresc aici! Uvertura mai lansează o provocare in cadrul acestui eveniment. Toţi copiii prezenți vor putea participa la o mini-tombolă, iar doi dintre ei vor primi cadou un voucher de cumparaturi de 150 lei fiecare, valabil în magazinul pentru copii Louise din incinta Centrului Comercial. Prezența la etajul 4 şi completarea unui talon cu datele personale, duminică, la ora 11:00 este singura condiție pentru a intra in cursa pentru premiu.

Nu vor lipsi momentele artistice oferite de Comunitatea de Dans G-Power și de membrii Clubului Modas Studio.

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani