Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Weekeed plin de evenimente la Uvertura Mall

Weekeed plin de evenimente la Uvertura Mall

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Campania „Magazinele Norocoase” continuă și în acest week-end cu alte trei magazine care răsplătesc fidelitatea clienților: Casa Pâinii, Betty Ice si Pizzeria Avanti. Toți cei care cumpără de minim 50 de lei din cele trei locații, completează talonul de participare și îl depun în urnă au șansa să câștige unul din voucherele în cumpărături, oferite de Uvertura Mall.

Sărbatorește Ziua Francofoniei la Uvertura Mall

Duminică, 20 martie, este ziua în care Centrul Europe Direct Botoșaniîn colaborare cu Școala Europeană „Grigore Antipa” și Școala Gimnazială Nr. 12 va marca Ziua Internațională a Francofoniei prin muzică și poezii, între orele 11:00 – 12:30, la etajul 4, în Uvertura Mall.Sunt invitați să participe, ca spectatori sau ca interpreți și alți elevi din școlile botoșănene, profesori, părinți, iubitori ai limbii franceze. La final vor fi distribuite premii și publicații în temă. Pentru mai multe informații accesați http://fr-mg42.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=2cm8k5rdkggji#718813374.

Turneul Kasta Morrely Fashion Week

Începând cu orele 14:00 Turneul Kasta Morrely Fashion Week ajunge și în orașul Botoșani și oferă o oportunitate tuturor tinerilor ce își doresc o carieră în lumea modei și o șansă de a defila pentru cei mai în vogă designeri ai momentului. Tot ceea ce trebuie să facă este să vină, duminică, 20 martie, la etajul 4 în Uvertura Mall pentru a participa la casting. Mai multe detalii și înscrieri online pe http://kastamorrelyfashionweek.com/manechine/inscrieri/.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani