Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
 Uvertura Mall se implică în modernizarea școlilor din Botoșani!

Uvertura Mall se implică în modernizarea școlilor din Botoșani!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Uvertura Mall a lansat în perioada 1 - 23 octombrie, între liceele din Botoșani, un concurs de realizat decorațiuni pentru Halloween.

Simțul artistic, creativitatea și dexteritatea elevilor botoșăneni sunt principalele calități scoase la iveală de această activitate organizată de Centrul Comercial.

Sub îndrumarea cadrelor didactice, elevii de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani, de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani și de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi au venit cu idei trăznite și haioase, realizând decorațiuni pentru celebra sărbătoare de origine celtică- Halloween.

Înspaimântătoarele creații vor fi expuse la etajul 3 al Centrului Comercial, în perioada 24-31 octombrie 2015, iar botoșănenii sunt așteptați să voteze cea mai reușită decorațiune, pentru a-i ajuta astfel pe talentații liceeni să câștige premiul de 2000 lei, constând în materiale didactice și echipamente necesare pentru școală. Urna și buletinele de vot se află la cafeneaua Navia.

Uvertura Mall sprijină învățământul botoșănean, tinerele talente, implementând în mod constant activități pentru implicarea copiilor și adolescenților.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani